خواص میگو

چهارشنبه 18 اسفند 1395
22:21
mina

شاید باورنکنید ولی میگو علاوه بر وجود خواص بی نظیری که دارد، باعث افزايش کلسترول در بيماران قلبي عروقي می شود؛ همچنین باعث افزايش خارش، تاول و کهير در بدن نیز مي‌شوند،پس هنگام مصرف آن مراقب باشید زیاده روی نکنید

به دليل نبودن چربي مفيد ميگو احتمال دارد که باعث افزايش کلسترول در افراد گردد.
دکتر پيام فرهبخش متخصص تغذيه گفت: ميگو جزء گروه پروتئين‌ها به حساب مي‌آيد و حتي مي‌توان براي آن گروه گوشت‌ها را نيز در نظر گرفت. هر ۳۰گرم آن مانند يک واحد گوشت است و حاوي اسيدهاي آمينه مي‌باشد و درکل جايگزين مناسبي براي ساير گوشت‌ها محسوب مي‌شود به شرطي که ممنوعيت مصرف در افراد خاص نداشته باشد.
وي افزود: درواقع خاصيت خوبي که ما ازنتيجه غذاهاي دريايي انتظار داريم مانند اسيدهاي چرب امگا۳ که شامل EPA و DHA است در ميگو کمتر ديده مي‌شود.
فرهبخش تصريح کرد: به دليل اينکه ميگو جزء مواد غذايي چرب به حساب مي‌آيد واين چربي به عنوان چربي مفيد محسوب نمي‌شود احتمال دارد که باعث افزايش کلسترول در افراد گردد. بنابراين کساني که کلسترول بالا دارند و اشخاصي که به بيماري قلبي عروقي مبتلا هستند، بايد ميگو را با احتياط بيشتر مصرف نمايند به اين معنا که به اندازه افراد معمولي نمي‌توانند، استفاده کنند.پرستار سالمند


[ بازدید : 23 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به پزشکی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]